Sidomme hää- ja koristekukat juhlasi kruunuksi – Annen Kukka ja Koti Somerolla

Ota yhteyttä!
Annen Kukka ja Koti palvelee Somerolla

Suunnitteletko häitä Someron tai Somerniemen alueella? Hääjuhlan kruunaavat kauniit ja näyttävät kukat. Upeat hääkukat sidotaan taitavien floristiemme käsissä juuri sinun toiveittesi mukaan.  Tilaa meiltä morsiuskimput, kukat kirkkoon ja vastaanotolle, sekä kaikki muut kukkatyöt. Pyrimme täyttämään töissämme kaikki hääparin toiveet.

Hoidamme myös juhlapaikan koristelun puolestasi. Me viimeistelemme juhlapaikan kauniilla koristekukilla sinun yksityiskohtaisia toiveitasi kuunnellen. Halutessasi autamme myös muun juhlarekvisiitan koristelussa.

Haluatko koristella kukin muun juhlan tai tilaisuuden? Meiltä saat kauniit kukka-asetelmat, -kimput ja -koristelut myös muihin juhlatilaisuuksiin, kuten vaikkapa rippijuhliin ja valmistumistilaisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopivat kukkapalvelut ja tehdään tilasta kaunis ja näyttävä kokonaisuus!

Toteutamme persoonallisetkin hää- ja koristekukat

Hääkukat sidotaan toiveidesi mukaisella tyylillä. Sidontaan on olemassa mitä erilaisimpia vaihtoehtoja, joissa voidaan käyttää mielikuvitusta ja luovuutta. Voimme tehdä hyvinkin persoonallisia sidontoja – mitä kukilta ikinä toivotkaan. 


Kuljetamme kukat juhlapäivänäsi kirkkoon ja häävastaanotolle, ja halutessasi koristelemme tilat kauniiksi kokonaisuudeksi.
Liikumme Someron ja Somerniemen alueilla sekä sopimuksen mukaan myös pidemmällä. 


Juhlapaikka viimeistellään kauniilla kukilla. Kun tilaat kukat meiltä, halutessasi hoidamme puolestasi myös koristelun.

Ammattilaisen käsissä hääkukat löytävät paikkansa kirkossa ja vastaanotolla. Floristimme koristelevat kukkasin myös muut tilaisuudet ja juhlat. Halutessasi autamme myös muun juhlarekvisiitan koristelussa.

Koristelemme myös aulat, infotiskit ja muut tilat. Sisustamme
kukilla ja kasveilla hotellien aulat, infotiskit sekä muut yritystilat. Kauniit kimput ja asetelmat tekevät ympäristöstä viihtyisämmän. Lisäksi ne ovat mukava tapa toivottaa niin asiakas kuin työntekijäkin tervetulleeksi.

Ohessa näet esimerkkejä laadukkaista ja aidolla ammattiylpeydellä taiteilluista kukkakimpuistamme ja -asetelmistamme. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopivat kukat.


Tehdään tilaisuudestasi kaunis sekä ikimuistoinen!