Annen Kukka ja Koti Somerolla – meiltä ihanat sisustustuotteet kotiin tai lahjaksi

Ota yhteyttä!
Annen Kukka ja Koti Somerolla

Kukkien lisäksi löydät liikkeestämme monipuolisen valikoiman sisustustuotteita ja -tekstiilejä. Lyhdyt, kynttilät, kranssit ja monet muut koristavat kodin tai vaikkapa mökkipihan. Lisäksi ne ovat myös erinomaisia lahjaideoita! Voimme koota tuotteista näyttävän lahjapaketin saajaansa ilahduttamaan.


Kausittain vaihtuvilla sisustustuotteillamme voit korostaa erilaisia vuodenaikoja. Esimerkiksi pääsiäisen ja joulun aika ansaitsee kaipaamansa kukat ja koristeet. Sisustustuotteet voivat olla paitsi tyylikkäitä myös todella hyödyllisiä. Sisustaminen on sitä paitsi hauskaa ja luovaa!


Sisustustuotteiden lisäksi kukkakauppamme myy myös sisustustekstiilejä. Koristetyynyt ja kaitaliinat antavat kodin sisustukselle loppusilauksen. Tutustu valikoimaan Somerolla sijaitsevassa myymälässä tai verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

Tule tutustumaan kausittain vaihtuviin sisustustuotteisiimme

Viihtyisään kotiin on helppo kutsua ystäviä kylään, tai viettää siellä rentouttavaa laatuaikaa perheen kanssa. Kodin sisustaminen ei aina vaadi remonttia, uusia huonekaluja saati mittavaa budjettia. Viihtyisyyteen voi vaikuttaa pienillä seikoilla, kuten viherkasveilla tai uusimalla kodin tekstiilejä. 


Sisustustekstiileillä uusit vaivatta koko kodin ilmeen käden käänteessä. Sisustustekstiileillä viimeistelet sisustuksen ja lisäät siihen arvokkuutta ja tyyliä. Lisäksi pienet sisustustuotteet, kuten kynttilät ja lyhdyt kruunaavat kokonaisuuden.  Ne tekevät kodistasi persoonallisen ja kiinnostavan. Yhdessä sisustustekstiilien ja huonekalujen kanssa ne luovat viihtyisän ilmapiirin.

Meiltä löydät tyynynpäälliset, torkkupeitot, kaitaliinat, sisustustyynyt sekä muut sisustustekstiilit kotiasi piristämään.


Sisustustuotteet ja -tekstiilit vaihtuvat kausittain, joten meillä on tarjolla aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Erilaiset juhlat ja vuodenajat luovat myös sisustuksessa mahdollisuuden vaihteluun ja persoonallisuuteen. 


Tule tutustumaan eri sesonkien löytöihin hurmaavissa väreissä. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa
sisustustuotteita ja sisustustekstiilejä koskevissa valinnoissa. Meiltä saat myös lahjakortit sisustustuotteisiin!